HYR FÖR EVENT

HYR LOKAL & ANLÄGGNING

ALLT FÖR DITT EVENEMANG

Hoppkurs, clinic eller konferens

På Runsten har vi plats för det mesta. Vare sig du är på jakt efter ett ridhus, en terrängbana eller en möteslokal kan vi ha det du söker.

Utöver ridhus och ridbanor har vi även en stor lokal med bar, rum för övernattning, gäststall, restaurang och mycket annat du kan tänkas behöva för ditt evenemang – stort som litet!

Hör av dig till oss så hittar vi en lösning som passar. Du kan maila eller ringa Veronica Scarisbrick,  event@runsten.com, 073-997 13 13 så berättar hon mer.

Fest/möteslokal

Våran fest & möteslokal rymmer 150 personer och är ett utmärkt alternativ för konferens, workshop eller årsstämma med din BRF. Lokalen har en bardisk, ljudanläggning och storbildsskärm som går att hyra vid behov. I samma byggnad finns Runes restaurang ni kan beställa mat och fika av.

Kontakta oss för prisförslag

Detaljer

Övernattning

Vi har två gästboenden på anläggningen med 16 respektive 14 bäddar. Kök med enklare utrustning, WC samt duschar finns. Sängkläder och handduk medtages.

Kontakta oss för prisförslag

Detaljer

Ridbanor/Ridhus

Är du ute efter en anläggning för att hålla i träning, kurs eller kanske rentav clinic? Då är vi stället du letar efter! 

Vi har ett ridhus 80 * 30 m med 80 m lång läktare, ett flertal stora fibersandbanor, gräsbanor i toppklass. Det finns en stor terrängbana på gräs med hinder för alla nivåer samt en mindre, inhägnad terrängbana på sand vi kallar Allvädersbanan som går att nyttja den största delen av året. 

 

Kontakta oss för prisförslag

Detaljer

Gäststall

Runsten Equestrian erbjuder även gästboxar för ekipage som önskar besöka anläggningen en kortare period. Gäststallet rymmer 15 boxar, stallet ligger på vänster sida strax innan ni når fram till anläggningen. Våra gäster är allt från träningsdeltagare till internationella ekipage som är på genomresa. Vi kan även erbjuda boende för ryttaren eller medhjälparen. Vi har flera 4-personers rum med gemensamma köks- och badutrymmen. Boxplats går att boka och betala direkt här på vår hemsida, men bekräfta med event@runsten.com först så det finns plats.

Kontakta oss för prisförslag

Kontakta oss för prisförslag

Detaljer

Rulla till toppen