Medlemskap och licens

Alla är välkomma att lösa medlemskap och tävlingslicens för Runsten Equestrians. Som medlem får du lösa licens och tävla för vår förening, och är du under 25 år har du även möjlighet att medverka i ”Ungdomssatsningen” (Ungdomssatsningen: https://foreningenrunsten.se/ungdomssatsningen/) som är vår satsning på föreningens ungdomar där vi genom subventionerad träning och utbildning utvecklas till att bli nästa generations duktiga ryttare och hästmänniskor. Du är även välkommen att rida i Föreningens lag inom Ridsportallsvenskan som vi har varje år. (Lag: https://foreningenrunsten.se/ridsportallsvenskan/)

Som medlem i Runsten Equestrians förbinder man sig att under 1 dag 2020 vara funktionär på en av tävlingsdagarna.

HUR LÖSER MAN MEDLEMSKAP:

Man löser sitt medlemskan på Föreningens Hemsida, där man betalar direkt med Swish. Du kan lösa ditt medlemskap här: https://foreningenrunsten.se/produkt-kategori/medlemskap/

Senior: 560 kr

Junior: 360 kr
Stödmedlem: 260 kr

TÄVLINGSLICENS:

Tävlingslicensen löses i TDB och blir godkänd så fort medlemsavgiften kommit in på föreningens konto. Vänligen maila medlem@foreningenrunsten.se när du betalat din avgift (via föreningens hemsida) samt ansökt om din licens (TDB) så att vi inte missar att ansökan kommit in -vi försöker varsam snabba som möjligt men alltid bra med en liten notifiering! Är det bråttom – ring Anna!

KONTAKTPERSON:

Vid frågor kontakta Anna Ullman med på +46761482494, eller på medlem@foreningenrunsten.se

Välkomna!