Laddar Evenemang
Detta evenemang har redan ägt rum.

Sugar Cup är en träningsserie för ponnyer i terrängridning med stilbedömning under försommaren med hinderhöjder upp till 60 cm. Syftet att under trevliga och säkra former erbjuda barn på ponnyer tränings- och utbildningsmöjligheter samt att få rida en enkel terrängbana som även de små ponnyerna kan klara av.

Upplägg: Terrängbanor byggs upp med olika typhinder på max 60cm höjd vid tre tillfällen under försommaren. Efter tre omgångar i ”hemma” regionen så är det regionfinal. Där får alla som deltagit vid minst två tillfällen starta. I år går regionfinalen på Nynäshamns Ridklubb i slutet av juni. De främsta i regionfinalerna går sedan till finalen som går av stapeln på Flyinge under v. 30. Om ryttaren genomfört P80 under 2017 eller tidigare får du rida utom tävlan i regionfinalen men inte ta en plats i Finalen. Du får starta på olika ponnyer i de olika omgångarna.

Så här går det till: Träning kan anordnas dag innan banridningen eller samma dag av auktoriserade fälttävlanstränare och är obligatorisk för de ryttare som inte innehar fälttävlansmärket. Träningen sker i grupp och alla hinder som senare kommer att ingå i banridningen får hoppas. Vid banridningstillfället är det stilbedömning enligt SvRf protokoll. Ingen rangordning av ekipagen innan regionfinalerna.

Datum i Stockholm:
Omg 1: Runsten 5/5
Omg 2: Nynäshamns Ridklubb 30/5
Omg 3:
Omg 4:

Regionsfinal prel. Nynäshamns Ridklubb i slutet av Juni

Kostnad 300 kr per tillfälle.(600 kr för träning och banridning)

Anmälan via Tdb under arrangemang.