Laddar Evenemang
  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Vi måste tyvärr meddela att Clinicen på lördag den 20 januari måste flyttas fram pga den plötsliga bortgången av brödernas pappa.
Nytt datum publiceras så fort det blir fastställt.
Kontakta event@runsten.com för eventuella frågor och återbetalning.
Våra tankar går till familjen Hickey.

_______________________________________________________________________________

Runsten Equestrian bjuder in till en clinic som kommer innehålla: inridning av unghäst med Eamon, mental coachning/föreläsning med Jim och ridning inför hopptävling med John. Bröderna Hickey besitter tillsammans egenskaper och erfarenheter som är väsentliga för att lyckas med sin ridning, missa inte detta tillfälle att få ta del utav de absolut bästa metoderna för att maxa sin prestation!
– Är du trött på att få fyra fel på tävlingsbanan? 
– Tolkar du hästen på rätt sätt?
– Nyttjar du din fulla potential?

Den mentala biten i sin prestation är något som oftast saknas, även hos de mest framgångsrika ryttarna. Jim är mental performance coach och har hjälpt internationella toppryttare från att vara konstant utanför pallen till att vinna Grand Prix. Han kommer under sin föreläsning bland annat gå igenom de psykologiska misstagen man ofta gör som ryttare. Läs mer om Jim här: http://www.jimhickey.ie/

Unghästar är ofta en svår ekvation, är det hästen som är problemet eller är det hur vi tolkar den? Eamon är erkänd för sin fantastiska förmåga att förstå och utveckla hästar till sin fulla potential, han är en av Sveriges bästa unghästutbildare och problemlösare. Eamon kommer att visa och berätta hur man behöver läsa av hästen mentalt och ta med det i sina praktiska handlingar.

Hur kombinerar man då den mentala biten i sin ridning? John som själv är en etablerad hoppryttare och tränare kommer att ta med sig Jims tekniker och sina egna verktyg i praktiken, från framhoppning till omhoppning.
John tävlar upp till 150 internationellt och har en lång karriär inom hoppning, han precis som bröderna är en riktig häst-kar och har en fantastisk förmåga att träna hästar på ett harmoniskt sätt.

Välkomna att inspireras och vara delaktig i en exklusiv och lärorik dag tillsammans med bröderna Hickey:
11:00-12:30| PASS 1 –
Eamon, Hantering och inridning av unghäst
13:30-17:00| PASS 2 – Föreläsning med Jim följt av hoppning i ridhuset med John
11:00-17:00| PAKET – Pass 1 och 2

(Tiderna är preliminära)

Vid frågor, kontakta Josefine via mail: Event@runsten.com 

Biljetter